26 грудня 2017 року в залі засідань Теплодарської міської ради відбулась презентація нового інвестиційного проекту сміттєпереробного заводу компанією INTEC ENERGIES GmbH.

Компанія INTEC готова побудувати на території нашого міста сміттєпереробний завод, який включає в себе 4 крупних установки для виробництва екологічно чистої електроенергії з відходів і сміття всіх видів, з відповідною інфраструктурою та повним інвестуванням у розмірі 269,8 млн.євро.

Представлені системи основані на реальній технічно, економічно та екологічно перевіреній німецькій технології. Представлені технології дозволяють проводити утилізацію всіх видів органічного сміття та відходів, в тому числі токсичних, медичних відходів, з метою виробництва електроенергії.

Представлена технологія – є екологічно чистим перетворенням відходів в корисну енергію.

Переробний комплекс включає в себе 4 установки:

1 установка – сортування відходів (сортування неорганічних відходів та інших відходів, які не переробляються);

2 установка – синтез-газ – INTEC SG Серія (виробництво синтез-газу для термічної утилізації);

3 установка – установка для виробництва електроенергії (термічна утилізація синтез-газу для виробництва електроенергії);

4 установка – установка для виробництва електроенергії з тепла (використання теплової енергії газових моторів для виробництва додаткової електричної енергії).

Період реалізації проекту 22-24 місяці.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.