14 грудня  2017 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено вісімнадцять питань.  

Першим проектом рішення, який був винесений на розгляд членів виконавчого комітету, був проект про внесення пропозицій Теплодарській міській раді щодо внесення зміни до структури та загальної чисельності Управління майна та інвестицій Теплодарської міської ради. Запропоновано ввести посаду головного спеціаліста до відділу обліку та фінансів Управління майна та інвестицій. Рішення підтримано.

Другим питанням, винесеним на розгляд і затвердження виконавчого комітету, був проект рішення, про встановлення тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення та очищення стічної води. Проект даного рішення викликав дискусію серед членів виконавчого комітету. Міський голова Михайло Жовнір виступив проти підвищення тарифів, запропонувавши оголосити наступний рік роком водоканалу та надати підприємству кошти на модернізацію, автоматизацію та оптимізацію, але члени виконавчого комітету не підтримали міського голову, прийнявши рішення про підвищення тарифу.

З наступними проектами виступив заступник міського голови Золотонос Олександр Олександрович,  який запропонував відкрити відділення з таїландського боксу муей тай у Теплодарській дитячо-юнацькій спортивній школі та затвердити батьківську плату у розмірі 5% від мінімальної зарплати.

Далі були затверджені план роботи виконавчого комітету Теплодарської міської ради на 1 квартал 2018 року та схвалені пропозиції до Теплодарської міської ради щодо затвердження структури та загальної чисельності виконавчих органів Теплодарської міської ради на 2018 рік, даним проектом запропоновано скоротити 5 штатних одиниць виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Наступними питаннями, винесеними на розгляд і затвердження виконавчого комітету, були проекти рішень, направлені правовий захист дітей. Доповідачем виступила Гріщук Наталля Миколаївна, начальник служби у справах дітей.

Подальші питання стосувались присвоєння адрес земельним ділянкам та надання згоди на виготовлення будівельного паспорту для будівництва садових будинків, які знаходяться на території міста.

Прийнято рішення про організацію оплачуваних громадських робіт у 2018 році та затверджений персональний склад Громадської ради при виконавчому комітеті Теплодарської міської ради.

На останок члени виконавчого комітету Теплодарської міської ради заслухали проект рішення про внесення на розгляд Теплодарської міської ради проекту рішення «Про бюджет міста Теплодар на 2018 рік» Бюджет запропоновано збільшити до 31595200 грн. Рішення підтримано.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

 

Відділ внутрішньої політики та зав’язків з громадськістю

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.