28 листопада 2017 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та начальники відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нараду розпочав виконуючий обов’язки першого заступника міського голови Панасюк Олег Юрійович. Олег Юрійович доповів міському голові та присутнім про аварію, яка виникла на водоводі, та про результати її усунення. Проведення ремонтних робіт ускладнюється погодними умовами, але робиться все можливе для відновлення стабільного водопостачання в місті.

Ще одною, не менш важливою проблемою, яка виникла в нашому місті, є вивіз сміття. У зв’язку з припиненням діяльності сміттєзвалища в с.Доброжаново, на виконання рішення Одеського апеляційного адміністративного суду, КП «Наш дім» м.Біляївка відмовляє в прийомі побутового сміття. На даний час розглядаються всі можливі шляхи вирішення даної проблеми.

Калашніков Сергій Володимирович, директор МКП «Теплодарводоканал» доповів міському голові про складну ситуацію, яка склалася на підприємстві. У зв’язку зі зношеністю водопровідних магістралей виникають часті пориви та необхідність відключення міста від водопостачання, для їх усунення. Відсутність фінансів не дозволяє підійти комплексно до вирішення проблем підприємства та покращення його роботи. Стан розрахунків населення за воду складає близько 90 %, але цих коштів підприємству не вистачає.

Михайло Васильович запропонував відтворити карту водопровідних магістралей міста та запланувати на майбутні роки їх капітальний ремонт, а саме заміну на сучасні металопластикові труби.

Продовжив нараду Проненко С.М., головний інженер КП «Одеська ТЕЦ – 2», який повідомив, що підприємство працює в штатному режимі.

Полюк Тетяна Миколаївна, начальник управління ПСЗН виконавчого комітету Теплодарської міської ради, черговий раз, звернула увагу на можливості отримання субсидії для зменшення витрат на оплату комунальних послуг. Ті громадяни, які не бажають оформлювати субсидії, можуть скористатися послугою розстрочки платежів за отримані послуги, звернувшись з письмовою заявою до постачаючої послуги компанії.

Мурашов Олександр Іванович, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та ЦЗН, доповів про повну готовність всіх служб міста до безпечного проходження осінньо-зимового періоду та подолання можливих наслідків природних  катаклізмів. Олександр Іванович повідомив, що при снігових заметах дорога вздовж саду розчищатись, також як і в минулому році, буде в останню чергу, першочергово будуть розчищені дороги в місті та через дамбу. Також звернувся з проханням не залишати приватний транспорт в міжквартальних проїздах, для можливості більш оперативного розчищення цих проїздів.

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.