27 листопада 2017 року відбулась чергова сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 69 питань, шість з яких в ході засідання були зняті, як неготові до розгляду.

Першим питанням, представленим депутатам на розгляд, було затвердження на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Золотоноса Олександра Олександровича. З даною пропозицією виступив міський голова Жовнір Михайло Васильович. Депутати запросили претендента на дану посаду ознайомити їх зі своєю діяльністю та своїм баченням удосконалення роботи виконавчих органів ради. Після своєрідної співбесіди, кандидатура на посаду заступника міського голови була підтримана майже всіма депутатами.

 Наступним рішенням, Золотоноса Олександра Олександровича було включено до складу виконавчого комітету Теплодарської міської ради VII скликання.

Далі депутатами підтримано присвоєння чергового рангу посадової особи в органах місцевого самоврядування міському голові Жовніру М.В., затверджені розпорядження міського голови та рішення виконавчого комітету, прийняті у міжсесійний період.

Наступним рішеннями депутати затвердили міські Програми:

– розвитку культури в м.Теплодар на 2018-2019 роки,

– розвитку фізичної культури і спорту в м.Теплодар на 2018-2019 роки,

– надання пільг на оплату послуг зв’язку та інших пільг передбачених законодавством на 2018 рік.

Депутати погодили МКП «Одеська теплоцентраль №2», яке включене до реєстру підприємств, що беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості, договори про реструктуризацію заборгованості за спожитий газ, також надали згоду на укладання договорів про надання місцевої гарантії щодо належного виконання умов договорів  про реструктуризацію заборгованості за спожитий газ.

Деякі запитання викликав проект рішення про затвердження містобудівної документації, але директор ТОВ «Теплодарський енергетичний парк» Євген Сойкін надав вичерпні відповіді та пояснення на всі поставлені йому питання  і завірив присутніх в серйозності намірів його компанії, щодо інвестування і розвиток в нашому місті.

Далі були пакетні питання, які стосувались земельних відносин громадян міста.

Всі рішення були підтримані.

32 сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання, 27 листопада 2017р.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.