Шановні Теплодарці!

14 жовтня відзначається День Захисника України у день святої Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем Українського козацтва. 
День Захисника України – це свято, яке посіло гідне місце серед самих почесних та достойних, ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання – захисника України.

За часів козацтва наші предки пройшли науку честі та гідності, рівності та демократії. Вірою і правдою справі утворення нашої держави довгі роки служили ветерани повстанського руху, давши клятву здобути волю Україні або загинути за неї.

Героїчно боронили українську землю солдати у Другу світову війну. Славетні традиції українського народу продовжують захисники і патріоти Української держави, які сьогодні відстоюють мир у нашій країні на східних рубежах. За це їм низький уклін і особлива шана. 

Від щирого серця бажаю щастя, здоров’я, родинної злагоди, оптимізму і миру! Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові! У свято Покрови нехай Божа Матір буде прихильною до кожної  родини, до нашої рідної України.

Слава захисникам України!

Міський голова  Михайло Жовнір

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.