06 жовтня 2017 року в залі засідань виконавчого комітету Теплодарської міської ради відбулась тристороння зустріч між керівництвом міста, керівництвом Біляївського ВП ГУНП в Одеській області та мешканцями міста.

В ході зустрічі підняли найболючіше для всіх питання – закриття в Теплодарі відділку поліції та зростання кількості злочинів на території міста. Міський голова Михайло Жовнір ознайомив присутніх з усіма зверненнями до вищих органів влади щодо поновлення роботи повноцінного відділку та забезпечення правопорядку в місті.

Начальник Біляївського ВП ГУНП в Одеській області Мельник Сергій Валерійович доповів присутнім про всі заходи, які проводяться на території нашої громади для забезпечення правопорядку, але на жаль брак кадрів не дає можливості подолати те зростання злочинів, яке спостерігається у нас останнім часом. Сергій Валерійович вислухав всі скарги та нарікання мешканців, на більшість з яких надав пояснення і конструктивні відповіді.

В результаті зустрічі було вирішено, що в нашому місті буде цілодобове патрулювання співробітниками поліції та у відділку щоденно будуть чергові дільничні.

В разі необхідності виклику співробітників поліції необхідно звертатись по наступним номерам телефонів:

Чергова частина – 102;

Чергові дільничні:

Нарадько Андрій Сергійович – (098) 088-57-789,

Олефір Сергій Володимирович – (097) 70-55-320,

Боярський Максим Валерійович – (067) 93-77-635.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.