Під таким гаслом 04 серпня в актовій залі виконавчого комітету Теплодарської міської ради відбулося засідання круглого столу, в якому прийняли участь представники малого бізнесу та влади міста Теплодар.
Засідання відкрив виконуючий обов’язки першого заступника  міського голови Панасюк Олег Юрійович, який звернувся з подякою до підприємців міста, що в такі важкі часи вони утримують та розвивають свій бізнес, саме це дає можливість поповнювати бюджет.
Олег Юрійович акцентував свою увагу на тому, що основним джерелом наповнювання бюджету є сплата податків, в тому числі акцизного податку, тому, дуже важливим є чесне та прозоре ведення бізнесу. Саме за рахунок бюджетних коштів фінансуються всі програми, які направлені на підтримку і розвиток міста та його мешканців.
В ході діалогу і підприємці озвучили свої проблеми та побажання. Одною із важливих проблем виявилась відсутність державної фіскальної служби в місті Теплодар, переведення ДФІ з міста Біляївка до м.Роздільна спричинює багато незручностей та забирає багато часу у підприємців. В свою чергу, Олег Юрійович пообіцяв зробити все можливе для вирішення даної проблеми.
В засіданні круглого столу прийняв участь директор міського центру зайнятості Мозговий Олександр Володимирович, який розповів про роботу міського центру зайнятості, а також запросив підприємців до співробітництва.
Закінчилось засідання круглого столу на дружній ноті з побажаннями одне одному успіхів в роботі та надією на плідну співпрацю.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.