24 травня 2017 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено двадцять шість питань.  

Членами виконавчого комітету були підтримані дозволи на вчинення правочинів, в рамках захисту прав дітей.

Підтримана передача контейнерів для сміття ТОВ ЖЕБП «Наше місто», визначено МКП «Теплодарводоканал» виконавцем послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення м.Теплодар.

Розглянуті та затверджені заходи з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери м.Теплодар до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018р.р.

Також були розглянуті та підтримані рішення, які стосувались оздоровлення та літнього відпочинку дітей м.Теплодар. Так, на літній період закладом відпочинку визначено Теплодарський будинок дитячої та юнацької творчості м.Теплодар, в якому буде працювати протягом 2 тижнів, з 29 травня 2017 року, група літнього відпочинку на 30 соціально-незахищених дітей.

Наступні питання стосувались присвоєння адрес земельним ділянкам та об’єктам нерухомості, які знаходяться на території міста.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.