До Дня міста проведено багато різноманітних спортивних заходів, в яких приймали участь як школярі і дорослі, так і гості Теплодару.

       В шахових змаганнях серед учнів початкових класів найкраще зіграв Микита Журавель, який переміг усіх суперників. На другій сходинці Артем Козак, а третім фінішував Роман Дегтяренко. На пів-очка відстали Ксенія Іванова і Костянтин Дмитроняк.

       У старшокласників боротьба на чорно-білих клітках була не менш захоплюючою. Тут нікому не вдалося уникнути поразки. По п’ять очок набрали Богдан Рингач і чемпіон міста серед школярів Микита Казотій. Перемога в особистій зустрічі дала можливість вперше тріумфувати Богдану. Бронзовим призером став Олександр Пашевич. Високі результати у Богдана Гринішака і Вікторії Руссу.

      Цікавими були змагання і у любителів настільного тенісу. Серед школярів  переміг чемпіон серед школярів Дмитро Рикін. На другому і третьому місцях  Денис Короленко і Кирило Романов.

       А турнірі дорослих переможцем став Сергій Озерний з Мирного. Другим у турнірній таблиці Ігор Мітіоглу, третім – Дмитро Смолянін. Дуже близьким до призової трійки був Олександр Мозговий.

        Всі призери нагороджені грамотами і медалями відповідного ґатунку, а переможці додатково – Кубками міського голови 2017 року.

       Ну а що за святкування без футбольних баталій! У принциповому двобою зійшлися команди ТДЮСШ і професійно-технічного ліцею, потішивши уболівальників результативною грою. Прогнозовано перемогли перші – 10:3. У їх складі виділялися воротар Іван Воробйов, захисник Артур Наумчик і нападник Олександр Дюрягін – вони нагороджені грамотами.

         Приємно констатувати, що юнацька команда міста і в чемпіонаті Біляївського району показала змістовний футбол. На міському стадіоні у суботньому матчі із командою  Великого Дальника вони завдали своїм ровесникам першої поразки в перегонах – 5:0! Голами відзначились Олександр Богодист, Артур Наумчик, Наміг Алієв і двічі Євгеній Поздняков.  

                                                                            А.Г. Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.