Вдало зіграли в другому і третьому турах чемпіонату Біляївського району  футболісти нашої основної  команди. Спочатку на виїзді вони перемогли в с.Нерубайське місцеву команду з рахунком 4:3. Голами відзначились Євгеній Сугерей, Петро Сейрік і двічі Владислав Романюк.

       А в третьому турі відбулася гра з лідером – теплодарці приймали команду з м.Біляївки. Вже на перших хвилинах гості повели у рахунку. Наші гравці доклали максимум зусиль і майстерності, щоб перехопити ініціативу. Це їм вдалося зробити наприкінці тайму завдяки красивим голам Олександра Довгошия і Олександра Пашкевича. В другому таймі господарі заграли агресивніше, повели гострі атаки. До такого повороту подій гості, як виявилося, не були готові. Ще чотири рази суддя фіксував взяття воріт після влучних ударів Олександра Пашкевича, Дмитра Чайченка і двічі Владислава Романюка. До речі, Владислав лідирує у бомбардирському заліку –  6 голів у 3-х матчах! Отже, у теплодарців переконлива вольова перемога з великим рахунком – 6:1!

       Звичайно, це лише початок. В нинішніх перегонах багато добре укомплектованих команд і легких матчів не буде. Але поки що гра наших футболістів приносить вболівальникам задоволення. Склад команди: Артур Ксюк, Павло Кожухов, Петро Тарабіцин, Дмитро Чайченко, Олександр Твердохліб,Владислав Романюк, Євгеній Сугерей, Євгеній Токан, Олександр Довгошия,Артем Дубина,Максим Драгаєв, В’ячеслав Шмулій, Євгеній Рябиненко,Руслан Чернишов, Андрій Хотинський, Володимир Тимко, Костянтин Ліхачов, Петро Сейрік, Олександр Пашкевич, Олександр Матрос, Глеб Седьюров. Граючий тренер – Дмитро Штемпель. Опікується командою Федерація футболу м.Теплодар (Президент – С.П.Тарабіцин).

      А от юнацьку команду продовжує лихоманить. Вона поки що ні разу не перемагала своїх суперників. Одна із основних причин – неукомплектованість за віковим станом. Сподіваємося, що в подальшому ситуація зміниться на краще.                                                                 

     Запрошуємо уболівальників на міський стадіон у суботу, 20 травня. Теплодарці приймають гостей із Великого Дальника: о 16.00 грають юнаки, о 18.00 – основна команда.

                                                                            А.Г. Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.