Дорогі теплодарці та гості міста!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міста Теплодар!

День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма теплодарцями. Його святкує кожен, хто вважає наше маленьке місто своєю рідною домівкою: хто будував його, хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди.

Найбільша гордість нашого міста – це, звичайно, його мешканці. Саме завдяки вашим рукам будувалось місто, творилась його історія. 

Ми любимо Теплодар, прагнемо для нього європейського майбутнього. Ми будемо намагатись розбудовувати наше місто і робити його ще більш красивим та затишним. Вірю, що спільними зусиллями, ми досягнемо цієї мети.

У сьогоднішній святковий день від імені міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто дякую всім мешканцям Теплодару, які небайдужі до долі рідного міста, та щиро бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій.

Нехай зростає та процвітає наше улюблене місто! Хай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду.

Зі святом, вас, дорога теплодарська громадо! З Днем народження, рідне місто Теплодар!

З повагою, міський голова   Михайло Жовнір

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.