24 квітня 2017 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Керівники комунальних підприємств доповіли про стан розрахунків населення за спожиті послуги. На жаль, заборгованість населення залишається по всім спожитим послугам.

Так, Черевко Ніла Борисівна, директор КП «Одеська ТЕЦ-2» повідомила присутнім, що заборгованість населення за спожите тепло складає близько 4 млн.грн., але необхідно здійснювати підготовку до наступного опалювального сезону. Працівниками підприємства, своїми силами, здійснюється поточний ремонт обладнання, але цього не достатньо і підприємство потребує фінансової допомоги.

Аналогічна фінансова ситуація склалася і на МКП «Теплодарводоканал». Борг населення перед за послуги водопостачання і водовідведення складає близько 800 тис.грн.

Полюк Тетяна Миколаївна, начальник УПСЗН, повідомила, що за 1 квартал субсидії отримали 1635 сімей на загальну суму 6,837 млн.грн., та зазначила, що в разі несплати обов’язкових платежів споживачем послуг, нарахування субсидії призупиняється. Тетяна Миколаївна доповіла також про стан реалізації в місті Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми».

Гріщук Наталія Миколаївна, начальник служби у справах дітей, ознайомила з профілактичною роботою, яка проводиться в місті з дітьми. Завдяки спільним зусиллям служби у справах дітей, колективів навчальних закладів та батьків в нашому місті відсутня дитяча злочинність.

Назаренко Мирослава Михайлівна, начальник управління освіти, культури і спорту, ознайомила всіх присутніх з заходами, які планується провести в рамках святкування Дня міста, а також запросила всіх бажаючих долучитись з пропозиціями чи зауваженнями до запланованих заходів.

Головний лікар Теплодарської МЦЛ Чуйко Олександр Миколайович повідомив про стан захворюваності в місті та проблеми з закупками ліків, які повинні безкоштовно надаватись певним категоріям хворих. Олександр Миколайович зазначив, що з травня в місті почне свою реалізацію державна програма «Безкоштовні ліки».

Під час наради піднімалось також питання відсутності в місті поліції. Міський голова  повідомив про розроблену програму «Безпечне місто», яка буде винесена на найближче засідання Теплодарської міської ради. Основною метою даної програми буде встановлення відеокамер по місту, що дозволить здійснювати відеофіксацію всього, що відбуватиметься на вулицях нашого міста.

Ще одним дуже важливим питанням, яке винесли на обговорення, це стан пожежної безпеки в місті. Наразі, стан пожежної техніки потребує уваги, але самим мешканцям необхідно турбуватись про свою безпеку. Так, остання пожежа, яка відбулась 21 квітня 2017 року у буд.№88 по вул.Енергетиків, показала, що відсутність пожежних гідрантів, наявність яких передбачена в даному будинку, але мешканцями будинку або демонтовані, або заблоковані, уповільнила забір води працівниками ДРПЧ та час гасіння пожежі, що призвело до значних матеріальних збитків.

В різному підняли питання благоустрою в місті, а також на міському кладовищі. В рамках оголошеного в місті двомісячника з благоустрою, який продовжиться і в травні, в місті були ліквідовані стихійні смітники, прибрані та побілені парки. Але є багато нарікань від мешканців на  благоустрій міського кладовища. Зауваження і побажання прийняті до уваги.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.