28 березня 2017 року відбулась чергова сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 27 питань.

Першим питанням, яке винесли на розгляд депутатів Теплодарської міської ради було звернення депутатів Теплодарської міської ради до Президента України, Верховної ради України, Прем’єр – міністра України щодо продовження мораторію на продаж земель. Доповідав Кучерук Олексій Васильович – голова комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту населення. Звернення не підтримано.

Наступними питаннями розглядались внесення змін до бюджету міста Теплодар на 2017 рік, про редакційну Раду міського комунального підприємства «Телерадіокомпанії «Теплодар-Медіа». Затверджені розпорядження міського голови та рішення виконавчого комітету, прийняті у міжсесійний період, міська Програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа на 2016-2018 роки».

Підтримані депутатами Теплодарської міської ради проекти рішень про здійснення регуляторної політики Теплодарською міською радою та її виконавчим комітетом, про затвердження структури та загальної чисельності Управління майна та інвестицій Теплодарської міської ради на 2017 рік в новій редакції.

Ще одним важливим питанням, яке було винесено на розгляд депутатів, було скасування рішень Теплодарської міської ради від 24.03.2016р. №78-VII та від 27.05.2016р. №112-VII, у зв’язку з невиконанням ТОВ «Придніпровська гірничо-хімічна корпорація» своїх зобов’язань перед Теплодарською міською радою. Рішення було прийнято. Виділену земельну ділянку вирішено зарезервувати під реалізацію проекту будівництва електростанції.

Наступним пакетами були питання, які стосувались земельних відносин громадян міста.

В різному депутатами Теплодарської міської ради були підняті на обговорення питання пов’язані з договірними відносинами між Теплодарською міською радою та ТОВ «Теплодаренерго», які діють до 01.05.2017 року. На найближчому засіданні виконавчого комітету Теплодарської міської ради будуть підведені підсумки  пройденого опалювального сезону та обговорені проблемні питання на наступний опалювальний сезон.

Також було запропоновано провести суботник по видаленню амброзії на території міста.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.