27 березня 2017 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Першим доповідачем апаратної наради був виконуючий обов’язки першого заступника міського голови Панасюк Олег Юрійович, який повідомив, що сьогодні 27 березня 2017 року з 14.00 (згідно рішення виконавчого комітету Теплодарської міської ради) буде закінчено опалювальний сезон 2016-2017р.р. в місті. Також було наголошено на необхідності проведення розширеної наради з підведення підсумків пройденого та планів на майбутній опалювальні сезони.

Наступним питанням було проведення оголошеного двомісячника з благоустрою територій міста. Олег Юрійович повідомив, що в рамках виконання даного розпорядження планується  провести відновлювальні роботи по освітленню міста, закупка нових сміттєвих баків. З цього ж питання доповіла Намазова Ірина Володимирівна, секретар адміністративної комісії. Вона повідомила, що місто розподілене між установами та організаціями  за територіями, які необхідно прибрати, також до прибирання залучені всі суб’єкти господарювання, громадські організації та мешканці міста.

Далі, керівники комунальних підприємств доповіли про стан розрахунків населення за спожиті послуги. На жаль, заборгованість населення залишається по всім спожитим послугам.

Назаренко Мирослава Михайлівна, начальник управління освіти, культури і спорту, ознайомила всіх присутніх з заходами, які планується провести в рамках святкування Дня міста, а також запросила всіх бажаючих долучитись з пропозиціями чи зауваженнями до запланованих заходів.

Головний лікар Теплодарської МЦЛ Чуйко Олександр Миколайович повідомив про можливі варіанти формування госпітальних округів, про стан захворюваності в місті та проблеми з закупками ліків, які повинні безкоштовно надаватись певним категоріям хворих.

Чуприненко Тетяна Василівна, начальник відділу соціально-економічного розвитку, розповіла про динаміку реєстрації та закриття фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб. На сьогоднішній день в місті зареєстровано близько 900 ФОПів та 110 юридичних осіб.

Завершив апаратну нараду Жовнір Михайло Васильович, акцентувавши увагу на тому, що вже сьогодні нам необхідно готуватись до наступного опалювального сезону, а також необхідно вирішувати питання щодо безконтрольного збільшення популяції безпритульних тварин в місті.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.