23 березня 2017 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено двадцять п’ять питань.  

Першим питанням, яке було винесено на розгляд виконавчого комітету був проект рішення про встановлення меморіальної дошки Підченку Олександру Семеновичу, доповідала начальник відділу архітектури та містобудування Вищнякова Наталія Олексіївна. Дане питання викликало деякі дискусії щодо місця розташування меморіальної дошки, але рішення було прийняте, з урахуванням пропозиції мешканців будинку, в якому проживав Олександр Семенович.

Далі були розглянуті проекти рішень по затвердженню кошторисної частини проектної документації за робочими проектами по капітальному ремонту Теплодарської центральної міської лікарні, проведенню капітального ремонту будівлі Теплодарської загальноосвітньої школи, у тому числі санітарних вузлів у молодших класах, а також проведення капітального ремонту ганку біля ощадкаси.

Наступними проектами, винесеними на розгляд членів виконавчого комітету, був проект рішення про закінчення опалювального сезону 2016-2017 років. Після тривалих обговорень, щодо можливої дати припинення опалення міста, врахувавши всі можливі негативні та позитивні моменти, членами виконавчого комітету було прийнято рішення закінчити опалювальний сезон з 27 березня 2017 року.

Також був розглянутий і підтриманий проект рішення про організацію харчування дітей в дошкільних навчальних закладах міста, яким було вирішено збільшити вартість харчування, слід зауважити, що останній раз вона піднімалась у жовтні 2015 року. Розглянуті і підтримані також заходи оптимізації навчально-виховного процесу у Теплодарській дитячій музичній школі.

Наступним блоком питань були проекти, пов’язані з присвоєнням адрес земельним ділянкам, які находяться у власності наших громадян.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.