22 березня 2017 року в кабінеті міського голови Жовніра Михайла Васильовича відбулась розширена нарада з приводу проходження майбутніх опалювальних сезонів.
На нараді були присутні депутат Одеської обласної ради Губерник Аркадій Олексійович, голови постійних депутатських комісій Теплодарської міської ради, секретар Теплодарської міської ради Бігунов Михайло Михайлович, виконуючий обов’язки першого заступника міського голови Панасюк Олег Юрійович. На нараді також були присутні представники потенційних інвесторів, які проаналізували проблемні питання проходження опалювальних сезонів у нашому місті та тенденції розвитку  виробництва тепла із альтернативного палива в нашій державі. Під час наради було презентоване можливе будівництво котельної на альтернативному паливі (за винятком вугілля)  для опалення міста та обговорені всі можливі позитивні та негативні наслідки.

Результатом проведеної наради стало рішення оголошення з 24 березня 2017 року конкурсу на будівництво котельні на альтернативному паливі за кошти інвесторів.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.