Державна архітектурно-будівельна інспекція спільно з Державним агентством з питань електронного уряду за підтримки ОБСЄ запустила послугу реєстрації декларації про готовність об’єкта будівництва до експлуатації онлайн.

Сервіс надасть можливість громадянам, без черг і усуваючи можливість корупції, подати декларацію онлайн. Послуга для громадян України буде безкоштовною. Це вже сьома за рахунком електронна госуслуга у сфері будівництва. Тепер громадяни можуть розпочати і завершити будівництво об’єктів (I-III категорії), оформляючи необхідні документи онлайн».
Для цього слід зайти на сайт e-dabi.gov.ua, визначити послугу, яка вас цікавить, ввести свої дані, поставити електронний підпис і документ автоматично направлять в потрібний територіальний департамент чи управління ДАБІ. Електронна форма документів з автоматичною перевіркою та підказками значно мінімізує ризик допущення помилок при її заповненні. Зареєстрована декларація з відповідним номером у єдиному реєстрі надійде на вашу електронну пошту. Також ви можете перевірити факт реєстрації декларації, переглянувши запис у єдиному реєстрі через мережу Інтернет.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.