23 лютого 2017 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено дванадцять питань.  

Першим проектом, який було винесено на розгляд виконавчого комітету, був проект рішення по затвердженню кошторисної частини проектної документації за робочим проектом, а саме, по роботам, пов’язаним з демонтажем плавального басейну біля школи, доповідав виконуючий обов’язки першого заступника міського голови Панасюк Олег Юрійович.

Розглянули та затвердили тарифи на платні медичні послуги, що надаються Теплодарською центральною міською лікарнею. Підвищення тарифів складає близько 20 відсотків.

Наступними питаннями, винесеними на затвердження членами виконавчого комітету, були звіти про роботу за 2016 рік відділу освіти, відділу культури, відділу реєстрації місця проживання фізичних осіб, центру надання адміністративних послуг при виконавчому комітеті Теплодарської міської ради.

Полюк Тетяна Миколаївна запропонувала на розгляд проект рішення про квартирний облік Шумейко М.К., у зв’язку зі змінами у складі сім’ї, та на запитання членів виконкому зазначила, що раніше Шумейко М.К. не отримував житлову площу від Теплодарської міської ради.

Також були надані два дозволи на розміщення зовнішньої реклами.

Останнім рішенням, винесеним на розгляд виконавчого комітету , було рішення про внесення пропозицій до Теплодарської міської ради щодо затвердження звіту про виконання бюджету міста Теплодар за 2016 рік.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

В різному, міський голова Михайло Жовнір поділився з присутнім першочерговими завданнями на 2017 рік. Серед перших задач він зазначив необхідність автоматизації  ВНС та КНС МКП «Теплодарводоканал», що дасть значну економію витрат, які лягають в тариф. Наступними етапами повинні бути будівництво локальних очисних споруд на території міста та котельної на альтернативному паливі, що дасть змогу стати місту незалежним від НАК «Нафтогаз» та зняти тягар очисних споруд, які знаходяться за 22 км від міста.

Також міський голова поділився намірами про установлення в наших навчальних закладах котлів на альтернативному паливі, для комфортного перебування дітей у закладах у міжсезоння.

На останок Михайло Васильович звернувся до мешканців міста з закликом до сплати за отримані послуги і зазначив, що тільки від сумісних зусиль влади і громади залежить розвиток нашого міста!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.