25 жовтня 2024 року о 10 годині міський голова Олександр Чуйко провів чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули та затвердили вартість харчування в Теплодарському ліцеї імені О.П. Медведкова на 2025 рік.
Встановили батьківську плату за харчування дітей в закладах дошкільної освіти міста Теплодар на 2025 рік.

Затвердили МКП “Одеська ТЕЦ-2” на 2024-2025 р.р. норми питомих витрат умовного палива, норм питомих витрат електроенергії на виробництво та транспортування теплової енергії, втрат власної теплової енергії в теплових мережах, розрахункового максимального приєднаного теплового навантаження об’єктів теплоспоживання, середньозваженого питомого приєднаного теплового навантаження для населення та ОСББ м.Теплодар.

Також, виконавчий комітет Теплодарської міської ради проголосував проект рішення  «Про встановлення економічно-обґрунтованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії, які надаються міським комунальним підприємством «Одеська теплоелектроцентраль №2» на 2024-2025 р.р.».

Звертаємо увагу що, протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, для категорії споживачів “населення” тариф, який був затверджений 16 листопада 2021 року  √136/В-2021 “Про встановлення двоставковий тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії, які надаються МКП “Одеська ТЕЦ-2 ” залишається незмінним.

Наголошуємо, що саме своєчасна сплата за послуги з теплопостачання в умовах сьогодення є запорукою початку та сталого проходження опалювального сезону!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.