Сьогодні, міський голова Олександр Чуйко прийняв участь у розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента Володимира Зеленського. 

На порядку денному було представлено План перемоги України – стратегічний документ, що окреслює шляхи зміцнення нашої держави.

План перемоги – це результат роботи великої та потужної команди Президента та  міжнародних друзів. Над його розробкою працювали й продовжують реалізовувати в тому числі військові та дипломати. 

План включає п’ять ключових напрямів: геополітичного, двох військових, економічного та безпекового. Кожен із цих напрямів спрямований на зміцнення позицій України,  досягнення справедливого миру. Реалізація якого дозволить Україні не лише вистояти у війні, а й забезпечити довготривалу безпеку та розвиток.

Цей План є містком до проведення результативного Другого Саміту миру, який має поставити крапку у війні. Нашу, переможну крапку. Таким чином, цей План не підміняє наші мирні ініціативи, а посилює позиції України заради наближення миру. 

Переможного миру! Справедливого миру!

Разом до переможного та справедливого миру для України! 🇺🇦

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.