Теплодарську територіальну громаду в Києві на XVIIІ Українському муніципальному форумі «Єдність для Перемоги та відновлення України» представила секретар Теплодарської міської ради Наталія Самочорна.

Український муніципальний форум є майданчиком об’єднання зусиль всіх органів влади для вирішення проблем громад та напрацювання політик розвитку місцевого самоврядування.

21-22 жовтня 2024 року понад 400 представників органів місцевого самоврядування, державної влади, міжнародних інституцій та європейських муніципалітетів вели дискусії на VIIІ Українському муніципальному форумі «Єдність для Перемоги та відновлення України», організований Асоціацією міст України.

Програма Форуму передбачала два тематичні дні:
21 жовтня – День Діалогу
22 жовтня – День Єдності

Перший день форуму – День Діалогу з вітальним словом відкрили Віталій Кличко, Голова Асоціації міст України, Катаріна Матернова, Посол Європейського Союзу в Україні, Карло Формоза, Надзвичайний і Повноважний Посол Італійської Республіки в Україні, Олександр Корнієнко, Перший заступник Голови Верховної Ради України, Тім Пранге, Повірений у справах Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

– I панельна дискусія. Виклики місцевого самоврядування в умовах війни
– II панельна дискусія. Механізм забезпечення стійкості громад сьогодні і завтра
– III панельна дискусія. Відновлення місцевого самоврядування України

Другий день Форуму – День Єдності з вітальним словом звернулися Олександр Слобожан, Виконавчий директор Асоціації міст України та Сьорен Хербст, Керівник напряму з багаторівневого врядування Програми «U-LEAD з Європою».

– I панельна дискусія. «Мости довіри» – партнерства задля відновлення та розвитку
– II панельна дискусія. Можливості проєктів міжнародної технічної допомоги для відновлення та розвитку громад
– III панельна дискусія. Реалізація проєктів відновлення: проблеми і можливості громад.

Заключні слова

Віталій Кличко, Голова Асоціації міст України, Київський міський голова, висловив вдячність усім представникам органів місцевого самоврядування за щоденну роботу, спрямовану на здобуття Перемоги України.

Олександр Слобожан підсумував роботу XVIIІ Українського муніципального форуму та закликав до згуртованості громад у досягненні цілі зміцнення спроможності кожної громади та України в цілому.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.