У першу неділю жовтня ми відзначаємо День працівника освіти — свято, яке поєднує всіх, хто присвятив себе великій справі навчання та виховання. 

День вчителя – свято кожного з нас.  Це свято гідних, сильних та  мудрих людей. Вчитель — це не просто  професія, це справжня місія. 

У ці дні ми з величезною вдячністю згадуємо своїх шкільних вчителів.

Вітаю всіх працівників освіти Теплодарської громади, ветеранів педагогічної праці з професійним святом! Шановні вчителі! Ви не просто передавачі знань, ви –  справжні наставники, які формують майбутнє наших дітей. Ваша праця поєднує в собі мудрість та ентузіазм, терпіння та пристрасть до навчання.  Ви не тільки допомагаєте учням освоювати шкільну програму, а й розвиваєте їх здатність мислити критично, ставити запитання та знаходити на них відповіді.  Щодня ви вкладаєте свою душу у формування нового покоління, прищеплюючи їм найкращі людські якості.

Сьогодні, у цей особливий день,  хочу  висловити вам щиру подяку за ваш високий професіоналізм та нескінченне терпіння.  Нехай ваша праця  приносить радість та задоволення, а успіхи ваших учнів будуть для вас найбільшою нагородою.  Бажаю  здоров’я, сил та натхнення, щоби кожен новий день відкривав перед вами нові горизонти. Дорогі вчителі! Нехай кожен ваш день буде наповнений усмішками вдячних учнів! Зі святом!

 

З повагою, міський голова Олександр ЧУЙКО 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.