30 вересня 2024 року I 10:00 під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулось чергове пленарне засідання п’ятдесят третьої сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання.

У роботі чергової сесії прийняли участь 13 депутатів міської ради, також серед присутніх були керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та жителі міста.

▫️Під час засідання підтримали зміни до рішення про утворення виконавчого комітету Теплодарської міської ради VІІІ скликання, також підтримали зміни у структурі та загальної чисельності апарату Теплодарської міської ради та її виконавчих органів.
▫️Внесли зміни у рішення про затвердження плану-графіку проведення заходів з відстеження результативності регуляторних актів на 2024 рік.
▫️Надали дозволу на списання з балансу основних засобів Теплодарського міського комунального автотранспортного підприємства.
▫️Внесли зміни до програм:
– міська цільова програма «Програма цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Теплодарської міської територіальної громади Одеського району Одеської області на 2022 – 2025 роки»;
– програма забезпечення громадської безпеки і діяльності місцевих загонів територіальної оборони, правоохоронних органів, Збройних Сил України, комунальних підприємств, установ і закладів, та забезпечення підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Теплодарської міської територіальної громади на 2024 – 2025 роки;
– комплексна  програма соціального захисту та підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України Теплодарської територіальної громади Одеського району Одеської області на 2024-2026 роки.
▫️Заслухали звіт про виконання бюджету Теплодарської міської територіальної громади за І півріччя 2024 року.
▫️Визначили Управління житлово-комунального господарства, землевпорядкування та майна Теплодарської міської ради органом приватизації об’єктів комунальної власності Теплодарської міської територіальної громади.
▫️Підтримали ряд рішень про надання дозволу на розробку проекту землеустрою.

З результатами поіменного голосування та з відеозаписом сесії можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Теплодарської міської ради у вкладці «Рішення міської ради».

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.