23 вересня 2024 року, під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулась апаратна нарада, в якій взяли участь керівники комунальних підприємств, установ та  керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Традиційно, апаратну нараду розпочали хвилиною мовчання за загиблими під час військової агресії рф проти України.

Обговорили ситуацію, яка склалася в місті з водопостачанням, а саме, самовільне проникнення на територію МКП «Теплодарводоканал» та відключення міста від водопостачання працівниками Інфоксводоканал, за даним фактом керівництвом міста була подана заява до правоохоронних органів. Поряд з цим, ситуація залишається дуже складною та напруженою, адже борг населення складає близько 3 млн.грн., а збільшення багатьох складових тарифу (вартість води, електроенергія, витратні матеріали та інше) вимагає підвищення тарифу, що вже зробили всі навколишні громади.

Багато уваги приділили питанню роботи з боржниками, а саме, обмеження їх в отриманні послуг МКП «Теплодарводоканал».

Приділили увагу питанню готовності до опалювального сезону, підготовки пунктів обігріву  до функціонування за необхідності.

Директор КП «Одеська ТЕЦ 2» повідомив про старт гідравлічних випробувань зовнішньої мережі, після чого відбудуться гідравлічні випробування і внутрішньо будинкових опалювальних мереж.

Учасники наради прозвітували про проведену роботу на минулому тижні та отримали завдання на поточний.

Робота триває.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.