16 вересня о 9:00,  під головуванням міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада.
Участь в нараді взяли начальники відділів та управлінь виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівники комунальних підприємств міста.
На початку наради Олександр Миколайович привітав команду учасників змагань, які приймали участь 14 вересня, у День фізичної культури і спорту, та здобули 4 загальнокомандне місце у першому районному етапі спортивних ігор «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних сил України.

Далі, учасники наради доповіли про стан виконання доручень, наданих на попередній нараді та озвучили питання, які потребують вирішення.

Ключове питання наради – ситуація, що склалася у сфері водопостачання та водовідведення міста. З цього питання інформував директор МКП «Теплодарводоканал» Роман Кардопольцев,  який зазначив, що підприємством ТОВ «Інфокс» філія Інфоксводоканал було здійснено обмеження водопостачання м.Теплодар через заборгованість за спожиту питну воду. Станом на 1 вересня 2024р. заборгованість населення складає 2 952 000 грн. За інформацією директора підприємства, незабаром, до найбільших боржників буде застосовуватися система «кріт».

Також під час наради детально опрацювали питання щодо виконання заходів з мобілізації, стану захворюваності серед населення, підготовки до нового опалювального сезону, методи боротьби із заборгованістю населення за отримані комунальні послуги, загальний моніторинг стану благоустрою у різних районах міста, тощо.
Робота триває.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.