Щороку,  у  другу суботу вересня,  в Україні відзначають День фізичної культури  та спорту. 

День фізичної культури – це свято всіх, хто цінує спорт! Спорт не тільки дає здоров’я,  загартовує характер і волю, а є невід’ємною частиною нашого життя.

Саме 14 вересня,   у День фізичної культури і спорту, команда Теплодарської громади приймала участь у  першому районному етапі спортивних ігор «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних сил України та принесла нашій команді 4 загальнокомандне місце!

Висловлюємо слова щирої вдячності всім, хто працює у сфері фізичної культури, – вчителям,  тренерам і спортсменам, чиїми перемогами ми по праву пишаємося. Ви прославляєте нашу громаду на теренах усієї України та за її межами. Пишаємося вашими спортивними здобутками та бажаємо підкорення нових спортивних вершин!

Шановні викладачі фізичної культури, тренери та спортсмени! Бажаємо всім вам міцного здоров’я, натхнення і незламного духу! Нехай успіх та перемога стануть вірними супутниками вашого повсякденного життя. Радійте своїм успіхам і успіхам вихованців! Нових спортивних висот вам в ім’я Перемоги, в ім’я процвітання України!

 

З повагою, міський голова Олександр ЧУЙКО

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.