Інформуємо стосовно ситуації, що склалася у сфері водопостачання та водовідведення м.Теплодар.

У зв’язку зі значним підвищенням тарифів на електроенергію та питну воду, яку закуповує МКП «Теплодарводоканал» для подальшої реалізації населенню, а також паливно-мастильних матеріалів, склалася ситуація, що діючий тариф встановлений Рішенням Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області від 24.08.2023р. №105/В-2023 не покриває основних статей витрат підприємства. 

Тому станом на 10.09.2024 р. склалася ситуація, що підприємством ТОВ «Інфокс» філія Інфоксводоканал було здійснено обмеження водопостачання м.Теплодар через заборгованість за спожиту питну воду.

З огляду на вищезазначене, повідомляємо, що приведення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення до економічно обґрунтованого рівня є об’єктивним та необхідним заходом для належного функціонування підприємства, що забезпечує споживачів питною водою та послугами водовідведення.

Звертаємо вашу увагу на те, що заборгованість населення за спожиті послуги станом на 01.09.2024р. складає 2 952 000 грн. 

Наголошуємо на необхідності терміново погасити свою заборгованість для своєчасного здійснення розрахунків за питну воду з ТОВ «Інфокс» філія Інфоксводоканал, в інакшому випадку підприємством МКП «Теплодарводоканал» будуть вжиті заходи щодо обмеження водопостачання боржникам.

Тарифи змінюються не лише у місті Теплодар, а по всій країні. Згідно з цінами в інших містах для мешканців Теплодару тариф хоч і виріс, та все одно залишається значно менший в порівнянні з іншими населеними пунктами Одеській області. 

Надаємо порівняльну таблицю.

-адміністрація МКП “Теплодарводоканал”

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.