31 липня 2024 року вперше Теплодарську територіальну громаду з робочим візитом відвідав Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий.

В рамках робочого візиту Оксен Лісовий спільно із колегами з Департаменту освіти і науки Одеської ОВА відвідали Теплодарський ліцей імені О.П.Медведкова.

У складі робочої комісії
заступник очільника Одеської ОВА Антон Шалигайло, директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександр Лончак і начальник управління освіти та молодіжної політики Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ірина Коваль.

Делегація ознайомилася з організацією освітнього процесу в закладі освіти, станом матеріально-технічної бази та безпековими заходами, з освітянами обговорили нагальні
питання щодо підготовки закладу до початку нового 2024/2025 навчального року. Оглянули облаштування комп’ютерних кабінетів, класу безпеки, кабінетів нової української школи (НУШ). Оглянули їдальню та створення умов для забезпечення учнів харчуванням. Приділили увагу облаштуванню укриття закладу.

Під час офіційного візиту Оксен Лісовий поспілкувався з керівництвом Теплодарської громади та директором закладу освіти, обговорили загальний стан справ в галузі освіти, особливості дистанційного навчання та якості освіти. Обговорили питання, які пов’язані з організацією навчального процесу в умовах сьогодення.

Приємно було почути від Міністра освіти і науки України Оксена Лісового  схвалення високого рівня підготовки Теплодарського ліцея імені О.П.Медведкова до початку нового навчального процесу.

Забезпечення якісної освіти – сьогодні, пріоритетний напрямок роботи.

Продовжуємо працювати заради майбутнього дітей Теплодарської громади.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.