Підведення підсумків змагань другого етапу відкритої першості «Біляївської дитячо-юнацької футбольної ліги» 8х8 на підтримку ЗСУ Теплодарські команди ДЮСШ-«Енергетик» 2011-2012р.н., ДЮСШ-“Енергетик”-1 2013-2014 р.н. та ДЮСШ-“Енергетик”-2 2013-2014р.н.

Показали такі результати:      
     
Команда ДЮСШ-“Енергетик” у віковій групі 2011-2012р.н. виборола І призове місце в Gold Liga. Команда нагороджена грамотою та кубком , а гравці медалями. Кращим гравцем відзначено Чабан Миколу.
      
У віковій групі 2013-2014 р.н.  команда ДЮСШ-“Енергетик”-1 нагороджена грамотою та кубком, а гравці медалями За активну участь. Кращим гравцем відзначено Могу Микиту.  
  
Команда ДЮСШ-“Енергетик”-2 виборола І призове місце в Gold Liga, команда нагороджена грамотою та кубком, а гравці медалями. Кращим гравцем відзначено Манько Артура.

Вітаємо дітей, тренерів Віталія та Анну Древаль з гарним результатом. Бажаємо сил та терпіння, ніколи не зупинятися на досягненому та завжди йти вперед до перемоги!

За вирішення організаційних питань висловлюємо подяку т.в.о. директора ДЮСШ м.Теплодар Баланюку Анатолію Григоровичу.

Батьки та діти також висловлюють подяку меру нашого міста Теплодар Чуйко Олександру Миколайовичу, першому заступнику міського голови Браславському Андрію Олександровичу, Маковецькому Андрію Миколайовичу та депутату Теплодарської міської ради Сурженку Андрію Іллічу за надання транспорту для зручного перевезення гравців на змагання у м.Біляївка.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.