З метою залучення інвестицій в Одещину, яка незважаючи  на військові дії  залишається центром тяжіння для бізнесу завдяки своїм логістичним, географічним та кліматичним особливостям,  установа «Агенція регіонального розвитку Одеської області»  тісно співпрацює з іноземними компаніями та фондами, які зацікавлені в  інвестуванні  в Україну на умовах партнерства та які часто звертаються до Установи з метою отримати рекомендації щодо місцевого бізнесу,  який прагне до розширення, та має на це певний фінансовий, кадровий ресурс та надійну репутацію.

 Так, на даний час,  в рамках підтримки з боку Уряду Республіки Кореї діє програма, в рамках якої можуть бути підтримані українські компанії, що пропонують інвестиційні проекти бюджетом 3-5 млн. дол. США  ( за умови залучення корейського партнера за різними фінансовими моделями).

  В зв’язку з цим,  з метою формування бази інвестиційних проектів області, звертаємося з проханням до субєктів господарювання, які зацікавлені в співпраці із  іноземними інвесторами,  заповнити анкету інвестиційної пропозиції за посиланням: http://surl.li/tkdooi.

 

 

   Відділ соціально-економічного розвитку

                                      виконавчого комітету Теплодарської міської ради

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.