Практикум. Електронна комунікація  громади з населенням. Платформа цифрової демократії E-dem.

Четвер  8 серпня 2024р. 10:00 

Приміщення Теплодарської міської ради

Контактний телефон: +380633381299 Олексій

Що таке платформа E-dem

E-dem.ua – це платформа електронної демократії, яка надає можливість громадянам брати участь у процесах управління і прийнятті рішень в державі. На цій платформі громадяни можуть висловлювати свої думки, ідеї та пропозиції, стосовно питань загального інтересу. 

Основні функції та можливості платформи E-dem включають:

  1. Голосування та опитування – громадяни можуть висловлювати свою думку шляхом голосування за або проти певних ініціатив. 
  2. Подання петицій – громадяни можуть звертатися з певними вимогами до влади шляхом створення та підписання петицій. 
  3. Обговорення ідей та пропозицій – громадяни можуть активно обговорювати питання, вносити пропозиції та розвивати свої ідеї спільно з іншими учасниками платформи. 
  4. Підтримка відкритого діалогу – платформа сприяє встановленню відкритого та прозорого діалогу між учасниками та владою, забезпечуючи взаємодію та обмін інформацією. 
  5. Моніторинг та оцінка рішень– громадяни мають можливість слідкувати за реалізацією прийнятих рішень та оцінювати їх ефективність.

Платформа E-dem.ua  є важливим інструментом для забезпечення активної участі громадян у процесах демократії та формуванні громадянського суспільства.

 Роз’яснення громадянам правил користування платформою. E-dem проводиться наступними методами.

  1. Створення простого посібника: розроблюємо легко зрозумілі користувачам інструкції по реєстрації, використанню функцій та правилам поведінки на платформі.
  2. Демонстрація відеоінструкцій: дивимось короткі відеоролики, які пояснюють основні функції та правила використання платформи.
  3. Презентуємо чат підтримки, чат-бота, який може відповідати на питання користувачів щодо правил і можливостей платформи.
  4. Створюємо онлайн-заходи, на яких ви детально роз’яснюємо правила користування та даємо можливість користувачам задавати питання.
  5. Редагуємо та оновлюємо дані : періодично переглядаємо та оновлюємо правила користування відповідно до змін на платформі.

6.Залучаємо соціальні мережі: публікуємо пости з корисною інформацією про правила користування в соціальних мережах для максимального охоплення аудиторії.

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.