Сьогодні, 15 липня 2024р., під головуванням міського голови Олександра ЧУЙКА пройшла апаратна нарада, в якій приймали участь керівники комунальних підприємств, установ і організацій, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та її виконавчих органів.

Традиційно, апаратну наради розпочали з хвилини мовчання за загиблими під час повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Продовжили нараду керівники комунальних підприємств, які доповіли про проведену на минулому тижні роботу та заплановані заходи на поточний тиждень.

Так, Майя Трачук, начальник Центру надання адміністративних послуг, проінформувала про кількість оновлених даних військовозобов’язаними в нашому ЦНАПі, яка становить 474 звернення за весь період. Заяви на оновлення даних військовозобов’язаними прийматимуть ще  15-16 липня 2024 року, подовження термінів оновлення даних не передбачається.

Міський голова Олександр ЧУЙКО звернув увагу начальника управління ЖКГ, землевпорядкування та майна Ігора ХАРЛАМОВА на проблему паркування великовантажного транспорту вздовж проспекту Енергетиків, що призводить до псування дорожнього полотна та незручностей для жителів нашого міста, пішоходів, інших учасників руху. Доручено терміново прийняти заходи для вирішення даної проблеми, поставити обмежувальні дорожні знаки, залучити представників поліції.

Керівники комунальних підприємств доповіли про продовження підготовки міста до осінньо-зимового періоду та складнощі, які виникають на сьогоднішній день в зв’язку з обмеженістю у фінансах, а також навантаження на обладнання, які викликані спекою.

Олександр ЧУЙКО доручив забезпечити роботу бювету у години відсутності електроенергії в місті (відповідно до розробленого графіку) та виконання інших заходів, направлених на забезпечення роботи підприємств критичної інфраструктури міста.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.