Сьогодні, 08 липня 2024р., під головуванням міського голови Олександра ЧУЙКА пройшла апаратна нарада, в якій приймали участь керівники комунальних підприємств, установ і організацій, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та її виконавчих органів.

До наради долучився капітан поліції ПОГ ВПр Одеського РУП №2 ГУНП в Одеській області Сергій БАБЕНКО, який двічі на рік звітує про роботу в нашій громаді. Сергій Бабенко прозвітував про кількість кримінальних проваджень направлених до суду (3 провадження), складені адміністративні матеріали, у кількості 121. Велику увагу офіцер громади приділив проблемі підлітків. Так, за останній місяць складено більше 10 адміністративних протоколів проти батьків за хуліганські дії дітей, що є вкрай негативною ситуацією. Сергій наголосив на необхідності більше приділяти уваги дітям, їх вихованню, організації дозвілля зі сторони всіх учасників виховного процесу, в першу чергу батьків.

Ще одним порушенням, яке увійшло в систему в нашій громаді, стало порушення комендантської години, долучитись до вирішення якої пропонує органам місцевого самоврядування.

Що стосується псування майна громади, а саме приладів системи оповіщення, винні знайдені та будуть притягнуті до відповідальності.

Сергій Бабенко зауважив, що жодна заява, скарга та інші звернення не залишаються без уваги, по всім напрямкам проводиться оперативна робота, винних у злочинах знаходять та притягають до відповідальності.

Продовжили нараду керівники комунальних підприємств, які доповіли про проведену на минулому тижні роботу та заплановані заходи на поточний тиждень.

Міський голова Олександр ЧУЙКО доручив посилити заходи з підготовки до осінньо-зимового періоду, з благоустрою території міста та інші заходи, направлені на забезпечення стабільного функціонування всіх сфер життєдіяльності міста.

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.