Учора, 25 червня 2024р. міський голова Олександр Чуйко провів позачергове  пленарне  засідання 50  сесії Теплодарської міської ради VIII скликання.
У роботі сесії прийняли участь 14 депутатів міської ради.
Відповідно до порядку денного на розгляд пленарного засідання було винесено два питання.

Питання про внесення змін до  рішення Теплодарської міської ради від 16 листопада 2023р. №448- VIІI «Про затвердження міської Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Теплодар на 2024-2026 роки» виніс на обговорення Ігор Харламов начальник Управління житлово-комунального господарства,  землевпорядкування та майна.
З метою поліпшення стану, а також утримання об’єктів соціально-культурного призначення міста в належному та безпечному стані, до розділу √4 “Капітальний і поточний ремонти, реконструкція, завершення будівництва та інші види робіт на об’єктах соціально-культурного призначення міста Теплодар” було додано новий пункт, а саме:
Співфінансування заходів, що реалізуються за рахунок субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладнання, створення та модернізацію (проведення реконструкції та капітального ремонту) їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти

Наступне питання стосувалося  змін і доповнень до рішення Теплодарської міської ради №465-VIIІ від 14.12.2023 року “Про бюджет Теплодарської міської територіальної громади на 2024 рік», про які доповіла Світлана Одарич заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та фінансових питань, начальник фінансового управління.

З усіх питань прийняті відповідні рішення. З поіменним голосуванням, а також з рішеннями можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.