Сьогодні, 24 травня відбулось нагородження переможців Конкурсу дитячого малюнка на тему “Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади”.

Конкурс дитячих малюнків, з нагоди відзначення 28 травня Дня поліцейського офіцера громади, тривав з 14 по 21 травня. За цей період, вдалося зібрати 60 малюнків, на яких діти втілили свої мрії та враження про поліцейського офіцера громади та своє бачення безпечного міста.

Розпочинаючи урочисте нагородження, міський голова вручив грамоту поліцейському офіцеру Теплодарської громади Сергію Бабенко.

Щирі посмішки та вогники в очах дітей давали зрозуміти, з яким нетерпінням вони чекають нагородження!

Міський голова Олександр Чуйко, секретар міської ради Наталія Самочорна та поліцейський офіцер громади Сергій Бабенко щиро привітали переможців Конкурсу та нагородили грамотами, подяками та подарунками.

10 дітей, чиї роботи були визначені кращими, були нагороджені грамотами та подарунками, 50 учасників конкурсу були відзначені подяками.

А ще сьогодні, користуючись такою нагодою, завітавши у приміщення Поліцейської станції, дітлахи мали можливість особисто поспілкувалися з офіцерами громади та зробили спільне фото на пам’ять.

Дякуємо всім, хто підтримав цей конкурс та приймав у ньому участь!

Творчі наші маленькі художники, ми пишаємося вашими талантами!

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.