23 травня 2024р., в Теплодарський міській раді відбулась урочиста церемонія нагородження жінок Теплодарської, Яськівської, Овідіопольської, Вигодянської та Нерубайської громади, яким було присвоєно почесне звання «Мати – героїня»

Начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак і міський голова Олександр Чуйко щиро привітали жінок та нагородили посвідченнями, нагрудними знаками та букетами квітів.

Відповідно до Указу Президента України від 29 січня 2024 року № 33/2024, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку, шість багатодітних жінок Одеського району, серед яких і жителька Теплодарської громади Оксана Ішкова, сьогодні удостоєні почесного звання України «Мати – героїня».

Оксана Ішкова, жителька Теплодарської громади, мати п’ятьох дітей, з 2023 року працює в Теплодарському міському Будинку культури, але за цей короткий час проявила себе, як творча та відповідальна особа, яка володіє майстерністю спілкування з дітьми різного віку. Склад театральної студії Оксани постійно поповнюється новими учасниками, бажаючими відвідувати її заняття. В сім’ї Оксани Ішкової виховується п’ятеро дітей віком від 9 до 24 років. Діти чемні, активні, талановиті, про що свідчать грамоти різних установ та рівнів.

Материнство – це безцінний подарунок від Бога. Нажаль Бог не всім жінкам подарував щастя материнства. Комусь виховати одну дитину – непросто, а виховати багато діточок  – це справжнє мистецтво, це подвиг!

Дорогі наші Матері! Вам Бог такий подарунок зробив багато разів! Щиро вдячні вам за ваш подвиг, доброту та любов до дітей.
Бажаємо здоров’я вам та вашим родинам!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.