З днем народження, Теплодар! З днем міста, дорогі теплодарці!

15 травня – день міста, день народження нашого рідного, улюбленого, прекрасного Теплодара!
Це особливий день для тих, хто колись приїхав сюди, щоб залишитися назавжди, для тих – хто тут народився і виріс, яких об’єднує любов до рідного міста, хто вважає себе частинкою великої теплодарської родини!

Із цим святом, вітаю усіх і кожного, від себе особисто, від виконавчого комітету Теплодарської міської ради та від депутатського корпусу Теплодарської міської ради!

Усі досягнення та надбання, якими багатий наш Теплодар, складаються із щоденної праці та талантів його жителів, адже історію міста творять саме його жителі!

Щиро, від усієї душі, хочу подякувати усім теплодарцям, за всі добрі справи та особистий вклад у розвиток міста, хто не лише словом, а й ділом змінює кожен день на краще. Вдячний усім, хто небайдужий до долі рідного міста!

Особливо дякую нашим військовослужбовцям, які продовжують боронити нашу країну. Світла пам’ять нашим Героям, які стали у ряди Небесного війська і які, продовжують захищати нас з небес. Низький уклін батькам, які виховали таких відважних синів.

Дорогі теплодарці! Зичу всім міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, сімейного затишку та Божого благословення! Від щирого серця бажаю, щоб нас завжди об’єднувала любов, повага, підтримка та небайдужість до долі рідного міста, щоб кожен наш житель пишався, що він – частинка Теплодарської громади! Він – теплодарець!

Зі святом, Теплодар! З днем народження рідне місто! Розвивайся, міцній, процвітай!

 

З повагою,    міський голова                      Олександр ЧУЙКО

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.