Товариство з обмеженою відповідальністю «Житлово-експлуатаційне будівельне підприємство «Наше місто 21», як управитель багатоквартирних будинків міста Теплодар, повідомляє, що з 1 травня 2024 року відбудеться підвищення вартості послуги з управління багатоквартирним будинком.

Підвищення пов’язане зі зростанням в 2024 році мінімальної заробітної плати відповідно до Закону України «Про державний бюджет на 2024 рік». Порівняно з 2023 роком, у я кому мінімальна заробітна плата складала 6700,00 грн., у 2024 році вона зросла до 8000,00 грн.

З переліком послуг та розміром вартості мешканці багатоквартирних будинків можуть ознайомитись в абонентському відділі ТОВ «ЖЕБП «Наше місто 21», який розташований за адресою: м. Теплодар, вул. Польова, 1, каб. № 10 (2-й поверх). 

Також зазначимо, що відповідно до ст. 6 ЗУ «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» власники квартир мають право на створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, самостійно обирати вартість послуги та розподілення коштів на зборах співвласників.

Розрахунок ціни

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.