18 квітня 2024 року міський голова Олександр Чуйко провів чергове пленарне засідання 49 сесії Теплодарської міської ради VIII скликання.

У роботі сесії прийняли участь 14 депутатів міської ради, також серед присутніх були керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та жителі міста.

Під час підготовки пленарного засідання, у період з 15 по 17 квітня 2024р. працювали профільні постійні комісії, якими було попередньо розглянуто та опрацьовано подані на сесію проекти рішень.

Коротко про головне із сесії:
▫️внесли зміни і доповнення до рішення про бюджет Теплодарської територіальної громади на 2024 рік
▫️доручили Управлінню соціальної політики виконавчого комітету Теплодарської міської ради за рахунок коштів, виділених на виконання Комплексної програми соціального захисту та підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України Теплодарської територіальної громади на 2024-2026 роки провести витрати на поховання загиблого Захисника України
▫️підтримали зміни до Програми забезпечення громадської безпеки і діяльності місцевих загонів територіальної оборони, правоохоронних органів, Збройних Сил України, комунальних підприємств, установ і закладів, та забезпечення підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Теплодарської міської територіальної громади на 2024 – 2025 роки
▫️розглянули низку майнових та земельних питань, по яким прийняли відповідні рішення.

З матеріалами проектів, які були винесені на розгляд пленарного засідання, а також з результатами поіменного голосування, можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Теплодарської міської ради.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.