Управління соціальної політики виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області повідомляє про можливість безкоштовного оздоровлення дітей з 7 років до 18 років за такими категоріями:

  1. Діти-сироти, діти позбпвлені батьківського піклування.
  2. Діти з малозабезпечених сімей.
  3. Діти зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, що отримують допомогу на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Оздоровлення проходить на вибір в
ДПУ «МДЦ «Артек» за адресою: Закарпатська область, Свалявський район, с. Березники або в ДПУ «МДЦ «Артек» за адресою м. Київ, Пуща-Водиця.

 Діти направляються на оздоровлення і відпочинок, беруть участь у виховних, патріотичних, оздоровчих, розважальних, ігрових програмах, спортивних змаганнях, спілкуються з однолітками з різних куточків України.

На оздоровлення дитина направляється в порядку черговості перебуваючи на обілку в управлінні соціальної політики за зареєстрованим місцем проживання, а внутрішньо переміщені за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Для подання заяви на оздоровлення дітей необхідно звернутися до центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Теплодарської міської ради за адресою: м. Теплодар, вул. Піонерна, 7 каб. 19. При собі мати оригінали та копії свідоцтва про народження дитини та довідку про реєстрацію місця проживання дитини (додаток 13) або паспорт для дітей віком від 14 років, копію паспорта одного з батьків, копію документів, що підтверджують статус дитини.

За додатковою інформацією звертатися до управління соціальної політики виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області за телефоном 705-34-69

УСП ВК ТМР

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.