З 28 по 29 березня 2024р. в м. Чортків Тернопільської області проходив всеукраїнський футбольний турнір «AVANTGARDE CUP» в якому приймали учать 12 команд з різних куточків України:
1. «Нива» м. Тернопіль
2. «Чайка» м. Вишгород
3. «Чайка»-2 м. Вишгород
4. «Авангард» м. Чортків
5. ФСК«Чернівці 2014» м. Чернівці
6. «Спортлідер» м. Кам’янець-Подільський
7. «Агробізнес» м. Волочиськ
8. ДЮСШ «Глибока» смт. Глибока
9. ДЮСШ-«Енергетик» м. Теплодар
10. «Зміна Оболонь» -2 м. Київ
11. «Фенікс» м. Недобоївці
12. «U.C.S.A» м. Київ

 За результатами ігор наша команда зайняла четверте призове місце, команду нагороджено Кубком, гравців та тренерів Віталія та Анну ДРЕВАЛЬ медалями, з команди відзначено кращого нападника Макеєва Станіслава та кращого півзахисника капітана команди Сушко Дмитра.

В цих змаганнях приймали участь:
1. Кушка Олександр – воротар
2. Сушко Дмитро – капітан команди
3. Чернишов Кирило
4. Федоришин Артем
5. Макеєв Станіслав
6. Варивода Олег
7. Манько Артур
8. Полюк Нікіта
9. Рудік Микита
10. Марценюк Макар
11. Мосійчук Даніїл

За вирішення організаційних питань висловлюємо подяку т.в.о. директора ДЮСШ м. Теплодар Баланюку Анатолію Григоровичу. Також дякуємо батькам наших футболістів, які не зважаючи на такий складний час, продовжують підтримувати своїх дітей та фінансувати їхні поїздки на змагання.

Батьки та діти висловлюють подяку меру нашого міста Теплодар Чуйко Олександру Миколайовичу, першому заступнику міського голови Браславському Андрію Олександровичу, Маковецькому Андрію Миколайовичу та депутату Теплодарської міської ради Сурженку Андрію Іллічу за надання транспорту для зручного перевезення гравців та батьків з м. Теплодар до м. Одеса, а також із м. Одеса в м. Теплодар.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.