1 квітня 2024 року о 9:00 міський голова Олександр Чуйко провів щотижневу апаратну нараду.

Участь в нараді взяли начальники відділів та управлінь виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівники комунальних підприємств міста. Також серед присутніх був начальник 14 ДПРЧ м.Теплодар Олександр Шостаковський.

Коротко про актуальні питання:
▫️у ході наради керівники представили інформацію про ситуацію в підпорядкованих структурах, доповіли про стан виконання доручень, наданих на попередній нараді та окреслили не вирішені питання.
▫️про пожежу, причини та її наслідки, яка виникла у неділю 31 березня по вул.Піонерна інформував начальник 14 ДПРЧ м.Теплодар Олександр Шостаковський. Важливим й актуальним для пожежників залишається питання припаркованих автомобілів біля під’їздів будинків через що габаритна пожежна техніка не має можливості під’їхати на належну відстань. Несвоєчасне прибуття рятувальників може призвести до наслідків пов’язаних з життям людей, тому питання вільного проїзду пожежної техніки до місця виклику в першу чергу залежить від самих жителів.

Опрацювали питання щодо стану водопровідних колодязів та несанкціонованого зливу відходів виробництва.

Заслухали інформацію від директора КП “Одеська ТЕЦ-2” Олександра Михайлова про підготовку до проведення гідравлічний випробувань, які проводяться після закінчення опалювального сезону та триватимуть з 2 по 10 квітня.

Всі підприємства, установи та заклади Теплодарської громади працюють в штатному режимі. За результатами апаратної наради міським головою надані відповідні доручення окремим учасникам наради в межах їх компетенції.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.