20 березня 2024р. представники Управління соціальної політики виконавчого комітету Теплодарської міської ради прийняли участь у тренінгу, який проходив у селищі Авангард.

Тема – торгівля людьми та трудова експлуатація. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні.

У ході тренінгу говорили про види і прояви торгівлі людьми. Оглянули загальну проблематику торгівлі людьми у світі, масштаби проблеми в Україні. Опрацювали нормативно-правову базу з протидії торгівлі людьми: міжнародне та національне законодавство. Отримали методичні рекомендації щодо застосування критеріїв/індикаторів для виявлення осіб, в тому числі дітей, осіб без громадянства, ВПО, які постраждали від торгівлі людьми.

Дане навчання стало можливим завдяки організаційної підтримки та участі фахівців Одеської РВА, Благодійного фонду “Карітас Одеса УГКЦ” спільно з Авангардівською територіальною громадою за участі представників органів місцевого самоврядування Одеського району з 10 територіальних громад.

Джерело: Одеська РВА

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.