Сьогодні, Теплодарську міську раду за сприяння Управління соціальної політики, відвідали представники благодійного фонду ” Карітас Одеса УГКЦ” та представили проект, який має назву “Невідкладна допомога засобам до існування громадам, що постраждали від війни в Україні”.

Даний проект передбачає допомогу у сприйнятті зайнятості за підходом “Гроші за роботу” та спрямований у створені тимчасових робочих місць, на період до трьох місяців, для допомоги ВПО та вразливих верств населення.

Це може бути виконання тимчасових суспільних робіт/послуг, таких як, наприклад допомога людям похилого віку або прибирання території, вивіз сміття, покос трави, миття вікон, тощо.

Умови – бути готовим виконувати суспільно значущі роботи, не бути працевлаштованим, не перебувати на обліку в центрі зайнятості.

Участь у зустрічі взяли представники комунальних підприємств міста, які отримали відповіді на свої запитання.

По завершенню зустрічі був підписаний Меморандум про співпрацю між Теплодарською міської радою та Благодійним фондом “Карітас Одеса УГКЦ”

Висловлюємо подяку благодійному фонду за можливість, у такий складний час, забезпечувати роботою тих, хто її дійсно потребує.

Співпраця триває!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.