КП «Теплодарводоканал» знаходиться в край важкому фінансовому становищу та не може своєчасно розрахуватися з постачальником питної води ТОВ «Інфоксводоканал». З цієї причини, до міста була направлена бригада для здійснення відключення міста від водопостачання за наявний борг, який складає 1 400 000 грн.

Враховуючи те, що населення міста – це 90% всіх споживачів, своєчасна оплата послуги з водопостачання є критично важливої складової для функціонування підприємства. Сумарний борг населення міста складає 2 560 000 грн.

Адміністрація підприємства сумісно керівництвом міста вживає усіх можливих заходів у вирішенні питання водопостачання міста, у тому числі злучає Одеську військову обласну адміністрацію та Одеську районну державну адміністрацію.

З метою запобігання відключення міста від водопостачання необхідно ТЕРМІНОВО погасити борги.

Також звертаймо вашу увагу на те, шо згідно діючого законодавства підприємство має право відключити або обмежить надання послуги з водопостачання та водовідведення, також на не погашену заборгованість нараховуються штрафи та пеня на кожний день простроченої заборгованості.

 адміністрація КП “Теплодарводоканал”

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.