29 січня о  9:00 міський голова Олександр Чуйко провів щотижневу апаратну нараду. 

Нарада розпочалась із хвилини мовчання, після чого всі присутні приступили до роботи. 

Обговорили актуальні питання, які потребують першочергового вирішення, зазначили поточний стан справ в громаді та окреслили завдання на наступний тиждень.

Серед важливого. Значну увагу приділили питанню, яке обговорюється мешканцями міста в соціальних мережах щодо неоднакової температури повітря в квартирах.

Стосовно цього питання інформував директор КП «Одеська ТЕЦ-2». Як зазначив Олександр Михайлов,
до диспетчерської служби міста не надходять звернення щодо низької температури. Якщо в квартирах дійсно холодні або ледь теплі батареї, то мешканці, в першу чергу, повинні звернутися до диспетчерської служби, повідомити про наявність проблеми, вказати адресу та контактний номер телефону.  Лише таке звернення дасть можливість ремонтній бригаді зробити візит до заявника та перевірити систему опалення.

Також, Олександр Михайлов проінформував  про зменшення лімітів газу на 10%. За його словами, якщо даного об’єму не вистачить, підприємству доведеться докуповувати газ за  ціною, яка буде в 4  рази вища. Тому КП «Одеська ТЕЦ-2» робить усе можливе,  щоб дотриматись даних лімітів споживання газу протягом опалювального періоду.

У ході засідання обговорили питання щодо посилення заходів мобілізації.  Заслухали інформацію про епідемічної ситуації з  захворюваності населення на ГРВІ та COVID-19. Приділили увагу реєстрації та наданню допомоги внутрішньо переміщеним особам.

У ході наради та за її результатами, міський голова Олександр Чуйко надав окремим учасникам відповідні доручення.

Робота триває.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.