щодо організації робіт з розмивання та очищення прийомних резервуарів на каналізаційно-насосних станціях № 1 і № 2.

   На сьогоднішній день прийомні резервуари та каналізаційні мережі критично замулені сирим осадом через застарілість системи та невідповідне користування каналізацією споживачами. Це призводить до підвищеного зносу та погіршення роботи насосного обладнання  та збільшує споживання електроенергії. З метою налагоджування роботи каналізаційної системи міста було прийнято рішення про необхідність проведення  робіт з розмивання та видалення накопиченого сирого осаду з прийомних резервуарів.

  У  зв’язку з проведенням запланованих робіт з розмивання та очищення прийомних резервуарів  від сирого осаду на КНС-1 та КНС – 2 із залученням спеціальної  техніки, необхідно тимчасово ( на час проведення робіт) припинити водопостачання та водовідведення у м. Теплодар  з 24:00 год. 26.12. 2023 р.  Про час відновлення водопостачання та водовідведення  буде повідомлено додатково.

Дані заходи необхідні для якомога швидшого дренування каналізаційної системи міста та якіснішого очищення прийомних резервуарів.

  Проведення  вищевказаних заходів дозволить привести у відповідність роботу каналізаційної системи міста та скоротити споживання електроенергії , але разом з тим  може викликати тимчасові складнощі у життєдіяльності споживачів послуг водопостачання та водовідведення під час проведення вказаних робіт. Тому адміністрація МКП «Теплодарводоканал» просить з розумінням поставитися до даної ситуації і зі свого боку гарантує проведення робіт у найкоротші терміни.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.