Сьогодні, вся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. Цей день  був офіційно заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй (ООН) та вперше відзначений 5 грудня 1985 року з метою спонукати людей брати участь у діяльності в ім’я економічного і соціального розвитку.

Волонтери – це звичайні люди,  різного віку та освіти, але яких об’єднує одне спільне бажання – творити добро, допомагати,  змінити на краще   життя інших. Вони одні з перших, хто відгукнуться на допомогу!

В умовах сьогодення  волонтери стали  надійним плечем підтримки наших захисників  та усіх людей, які  потребують допомоги. Вони збирають кошти  та необхідні речі для військових, продукти та теплий одяг, та попри небезпеку,  відправляють посилки на фронт, та окуповані території.  Їх наполегливість та невтомне прагнення допомагати, надають сили та віри  для перемоги!

Шановні волонтери Теплодарської громади! Щира вдячність  вам за турботу та  підтримку, за ваші чуйні серця,  які здатні зігріти людські душі! Нехай кожний ваш день буде нагороджений теплотою та вдячність людей, а ваші вчинки стануть  яскравим прикладом іншим. Бажаємо  вам мирного неба, міцного здоров’я, добробуту,  родинного затишку та тепла, життєвої енергії та витримки у вашому покликанні, яке робить світ кращим і добрішим! Зі святом Вас!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.