До уваги субєктів господарської діяльності, які здійснюють господарську діяльність у сфері торгівлі продуктами харчування

На адресу виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області надійшов лист від Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області від 22.11.2023 року про те, що через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення стосовно виявлення диметоату в мандаринах з Єгипту, що експортувались з Греції ( експортер: DROZERO TRADE S.M.P.C. Giannatsa) до України (отримувач: ТОВ “ФУДКОМ, вул..Залізничне шосе 57, м.Київ, 01014; місце доставки: с.Мартусівка, Бориспільський р-н., Київська обл..)

Невідповідний харчовий продукт може нанести шкоду здоров’ю споживача (диметоат – хімічна діюча речовина пестицидів (інсектицидів), що використовується у сільському господарстві для боротьби зі шкідливими комахами).

На території Одеської області потужності підприємства-імпортера не зареєстровані, але враховуючи можливість реалізації цієї небезпечної продукції на території регіону, у т.ч. Одеського району виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області просить вас бути уважними при здійсненні господарської діяльності та недопущення обігу непридатних і небезпечних  продуктів харчування, а  у разі наявності  – вилучити вказаний невідповідний харчовий продукту з обігу та повідомити про даний факт Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області (вул. 7-ма Пересипська, 6, м.Одеса, gu@odesa.consumer.gov.ua, тел. 716-13-01).

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.