Перший вихідний листопада у вихованців тренера-викладача Володимира ГЛАДУША видався нелегким – юні борці греко-римської стилю приймали участь одночасно у 2-х змаганнях.
У Черкасах відбувся чемпіонат України U-16, де змагався і наш Кирило Угрік. Перехід у важчу вагову категорію в усіх спортсменів проходить болісно і не завжди переможно. Так сталося і у Кирила – у ваговій категорії 80кг у боротьбі за призове місце він поступився.
А у Подільську Одеської області проведено відкриту першість Подільської міської територіальної громади пам’яті В.С.Юраша. Змагання зібрало 85 учасників із Одеси, Роздільної, Іванівки, Окон, Теплодару, Градениць і, звичайно, господарів.
Успішно виступили представники теплодарської школи боротьби. Дмитро Гавриленко, Олег Вікол і Андрій Гідірім стали переможцями і нагороджені золотими медалями. Роман Лепегов – срібний призер, а бронзові медалі у Валентина Разумова, Сергія Вітковського, Максима Кондратюка і Івана Лепегова. Молодці!
Наші вітання!
Адміністрація і вихованці Теплодарської ДЮСШ, висловлюють ПОДЯКУ міському голові Олександру ЧУЙКУ, начальнику ВОКМС Людмилі КРАСНОЖОН і депутату Теплодарської міської ради Андрію СУРЖЕНКУ за сприяння поїздки у Подільськ!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.